breaking news

Johnny Walker : ”Jon Jones is bang om tegen een onbekende vechter te verliezen”

July 16th, 2019 | by Redactie
Johnny Walker : ”Jon Jones is bang om tegen een onbekende vechter te verliezen”
UFC
0

Johnny Walker is het zat om te moeten wachten op een nieuw gevecht. Na een verpletterende 3-0 start in de UFC moest de Braziliaan een tijdje vrijaf nemen vanwege een blessure. Walker won in zijn eerste drie UFC gevechten ook meteen drie bonussen. Naar verluidt is Walker zo ongeduldig aan het worden dat hij zelfs overweegt om een gevecht op heavyweight aan te nemen. 

De Braziliaanse Light-Heavyweight had bij elkaar slechts 2 minuut en 48 seconden nodig om met maar liefst drie tegenstanders af te rekenen. Na zijn derde overwinning juichte Walker iets te uitbundig en dat leverde hem een ongelukkige schouderblessure op.

In principe heeft Walker zijn ogen gericht op een terugkeer in september of oktober. ”Hoe eerder hoe beter”, liet de Braziliaan weten.

Walker was aanwezig tijdens het main event van UFC 239, waar Jon Jones afrekende met Thiago Santos. Dat was een nipt gevecht maar volgens Walker had de verdedigende kampioen de partij wel gewonnen. Tevens liet de 27-jarige Braziliaan weten dat als Jones op deze manier tegen hem zou vechten, de partij slechts één ronde zou duren. ”Ik weet dat hij niet op deze manier tegen mij gaat vechten, en ik weet dat Jones ook vijf rondes tegen mij zou kunnen gaan. Het is allemaal aan hem nu want ik ben er 100% klaar voor. Dit wordt het mooiste gevecht van 2019 als we het rond krijgen”, aldus een getergde Walker.

Ook de naam van Francis Ngannou viel nog even. Walker zou de Afrikaanse heavyweight graag in de Octagon willen verslaan om indruk te maken op de fans.

Comments are closed.

Translate »