breaking news

Johnny Muñoz Jr. vs. Mark Striegl toegevoegd aan UFC 261 op 24 april

March 3rd, 2021 | by Marcel Dorff
Johnny Muñoz Jr. vs. Mark Striegl toegevoegd aan UFC 261 op 24 april
UFC
0

De UFC heeft een Bantamweight partij toegevoegd aan het UFC 261 evenement op 24 april aanstaande. Johnny Muñoz Jr. en Mark Striegl gaan op zoek naar hun eerste overwinning in de UFC. Beide vechters treffen elkaar op een nog later bekend te maken locatie. De partij werd bekend gemaakt door MMA Fighting.

Johnny Muñoz Jr. (MMA 10-1/UFC 0-1) maakte na een korte amateur carrière in 2015 de overstap naar de professionals. “Kid Kvenbo” vocht tussen 2015 en 2019 tien partijen voor de bekende King of the Cage organisatie. Muñoz Jr. won die partijen allemaal. In zijn achtste partij voor de organisatie pakte hij de titel door Rentsen Otgontulga via Unanimous Decision te verslaan. Muñoz Jr. zou zijn titel niet verdedigen, maar in 2020 op short notice bij de UFC tekenen om het op te nemen tegen Nate Maness. Muñoz Jr. verloor zijn debuut (en dus ook ongeslagen status) via een zeer controversiële Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Mark Striegl (MMA 18-3-0-1/UFC 0-1-0-0) is een Filipijnse MMA vechter die zijn carrière begon in 2009. Striegl wist zijn eerste tien partijen te winnen en tekende bij de PXC organisatie. Striegl won zijn eerste twee partijen bij de PXC, maar verloor de partij om de titel tegen Jang Yong Kim. Striegl zou vervolgens een partij winnen van Kai Kara-France om in 2014 bij ONE Championship te tekenen. Striegl won twee van in totaal drie gevechten voor ONE Championship, maar zou in 2017 een contract tekenen voor de URCC organisatie in zijn thuisland de Filipijnen. Striegl werd een van de bekendste gezichten van de organisatie en won drie partijen op rij waaronder de Featherweight titel. Uiteindelijk tekende Striegl in 2020 een contract bij de UFC. Helaas moest Striegl in Augustus 2020 zijn debuutpartij tegen Timur Valiev in verband met een COVID-19 besmetting afzeggen. Hierdoor kwam hij twee maanden later pas in actie tegen Said Nurmagomedov. Striegl ging KO in de eerste ronde.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »