breaking news

John Makdessi haakt af met blessure en komt niet in actie tijdens UFC 241

July 30th, 2019 | by Marcel Dorff
John Makdessi haakt af met blessure en komt niet in actie tijdens UFC 241
UFC
0

UFC 241 beloofd één van de meest spectaculaire PPV evenementen van het jaar 2019 te worden. Vandaag moest deze indrukwekkende card de eerste klap incasseren. John Makdessi kan niet in actie komen over drie weken. De UFC is op zoek naar een vervangende tegenstander voor Devonte Smith. 

Doordat het een short-notice partij gaat worden is het de bedoeling dat een Amerikaanse vechter zal moeten invallen, indien mogelijk. Dit in verband met eventuele VISA problemen. Het gevecht tussen Makdessi en Smith stond gepland als Prelim headliner.

Smith is via de befaamde Contender Series in de UFC terecht gekomen. Daarna heeft hij al twee keer in de UFC via knock-out gewonnen. Beide knock-outs kwamen al in de eerste ronde, en zijn meest recente overwinning tegen Dong Hyun Ma leverde Smith zelfs een Performance of the Night bonus op tijdens UFC 234 in Australië.

De 26-jarige ”King Kage” zou graag zijn plek op deze grote card willen behouden. Het is echter maar de vraag of er iemand met minder dan drie weken te gaan zou willen instappen tegen deze flitsende prospect. Smith heeft een professioneel record van 10 overwinningen en slechts één verliespartij.

Tijdens UFC 241 staat de heavyweight titel op het spel in het main event. Stipe Miocic heeft zijn langverwachte rematch met Daniel Cormier eindelijk kunnen bemachtigen. In het co-main event gaat publiekslieveling Nate Diaz het opnemen tegen een andere publiekslieveling : Anthony Pettis.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

 

 

Comments are closed.

Translate »