breaking news

John Lineker maakt ONE debuut tegen Muin Gafurov

August 1st, 2019 | by Lennart Van Arendonk
John Lineker maakt ONE debuut tegen Muin Gafurov
ONE Championship
0

Op 25 oktober 2019 is het aan de 23-jarige Muin Gafurov om John Lineker te introduceren op het wedstrijdveld van ONE Championship. Het gevecht gaat plaatsvinden in Istora Senayan, Jakarte en krijgt de naam ONE Dawn of Valor. Voor Lineker stapte al veel andere atleten over van de UFC naar ONE Championship.

John Lineker is een Braziliaanse MMA vechter met een professioneel record van 31-9. Lineker sas een lange tijd actief bij de UFC maar heeft deze promotie na een verliespartij van Cory Sandhagen verlaten. Lineker staat bekend om indrukwekkende overwinningen van John Dodson, Ian McCall, Francisco Rivera en Michael mcDonald.

Muin Gafurov is een vechter uit Doesjanbe Tadzjikistan. Hij loopt rond met een professioneel record van 15 om 2 en luistert naar de nickname ‘Tajik’. Gafurov begon zijn loopbaan met een indrukwekkende overwinningsreeks van tien gevechten. Echter waren Reece McLaren en Kevin Bellingon hem te sterk. Met vier nieuwe overwinningen op rij maakte hij zijn terugkeer bij ONE Championship. Hier verloeg hij leandro issa met een zeer spectaculaire knock-out in de eerste ronde.

Lineker brak het nieuws via social media:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »