breaking news

John Dodson en Merab Dvalishvili treffen elkaar tijdens UFC 252

July 15th, 2020 | by Redactie
John Dodson en Merab Dvalishvili treffen elkaar tijdens UFC 252
UFC
0

Bantamweights John Dodson en Merab Dvalishvili gaan het tijdens UFC 252 tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Junkie. Het gevecht zal op 15 augustus in het UFC Apex in Las Vegas plaatsvinden.

Voormalig UFC flyweight titeluitdager John Dodson heeft sinds zijn terugkeer naar de bantamweight divisie een wisselvallige periode achter de rug. Zo is hij 4-4 in zijn laatste acht partijen. Waarin hij onder meer van de huidige kampioen, Petr Yan, en van voormalig titeluitdager Marlon Moraes verloor. In zijn laatste partij, tijdens UFC on ESPN + 25, versloeg hij de Engelsman Nathaniel Wood via een TKO.

De Georgiër Merab Dvalishvili is aan een sterke reeks bezig. Nadat zijn UFC carrière, met twee verliespartijen, stroef begon is hij ongeslagen in zijn laatste vier gevechten. Zijn meest recente winst was tijdens UFC Vegas 2 tegen Gustavo Lopez, die de uitgevallen Ray Borg verving. Die hij via een unanimous decision versloeg. In het gevecht verbeterde Dvalishvili een persoonlijk record van takedowns in een gevecht, namelijk van 12 naar 13.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »