breaking news

John Allan vervangt Gerald Meerschaert tegen Ed Herman

August 21st, 2020 | by Redactie
John Allan vervangt Gerald Meerschaert tegen Ed Herman
UFC
0

De Braziliaan John Allan gaat het op 12 september, tijdens een UFC Fight Night, opnemen tegen Ed Herman, hij vervangt de uitgevallen Gerald Meerschaert, zo meldt MMAFighting. Waarom Meerschaert is uitgevallen is nog niet bekend. Allan had al een gevecht tegen Roman Dolidze, tijdens UFC 255, geboekt staan. Of hij dan ook echt zal vechten moet nog blijken, dat zal bepaald worden na zijn gevecht met Ed Herman.

Allan maakte op 13 juli 2019 zijn UFC debuut, maar heeft, door een schorsing voor het gebruik van een verboden middel, sindsdien niet meer gevochten. Hij wist destijds Mike Rodriguez via een unanimous decision te verslaan, dit werd later omgezet naar een no contest.

Ed Herman heeft in de laatste drie maanden vier van zijn gevechten niet door zien gaan. In mei zou hij het opnemen tegen Da Un Jung, maar het hele evenement ging door het coronavirus niet door. Vervolgens stond een gevecht met Gerald Meerschaert voor eerder deze maand op de planning, dit gevecht ging niet door omdat Meerschaert positief had getest op COVID-19. Da Un Jung zou Meerschaert toen vervangen, maar ook dit gevecht ging uiteindelijk niet door. En nu gaat zijn gevecht met Meerschaert eveneens niet door, maar vervangt Allan de uitgevallen Meerschaert. Ed Herman wist zijn laatste twee gevechten, tegen Patrick Cummins en Khadis Ibragimov, te winnen, nadat hij er drie op rij verloren had.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »