breaking news

John Allan maakt short notice debuut tegen Mike Rodriguez tijdens UFC Sacramento

July 4th, 2019 | by Marcel Dorff
John Allan maakt short notice debuut tegen Mike Rodriguez tijdens UFC Sacramento
UFC
0

De Braziliaan John Allan werd eerder deze week gecontracteerd door de UFC. Allan zal echter al snel in actie gaan komen voor de organisatie. Doordat Gian Villante niet zal vechten tegen Mike Rodriguez tijdens UFC Fight Night 155 in Sacramento is er een plek vrij gekomen voor Allan. Hij neemt het op 13 Juli aanstaande op tegen Mike Rodriguez. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van het Golden 1 Center op de Preliminary Card. MMAJunkie wist dit te bevestigen.

Mike Rodriguez (MMA 10-3/UFC 1-1) maakte in 2014 zijn Pro-MMA debuut. Rodriguez traint bij Lauzon MMA waar hij wordt getraind door UFC Lightweight vechter Joe Lauzon. Rodriguez maakte naam voor zichzelf in de East Coast MMA scene in de VS. Zo kwam hij maar liefst achtmaal uit voor de CES MMA organisatie. Van die acht partijen won hij er zes. Alle zes partijen werden voortijdig beslist. Rodriguez werd in Augustus 2017 uitgenodigd om mee te doen aan de Dana White’s Tuesday Night Contender Series. Rodriguez nam het op tijdens het Main Event van Week 5 tegen Jamelle Jones. Via een Flying Knee en daarop volgende stoten won Rodriguez via KO vroeg in de eerste ronde en verdiende hij een UFC contract. Rodriguez debuteerde vervolgens in April 2018 tijdens UFC 223 tegen Devin Clark. Clark controleerde de partij en won via een eenzijdige Unanimous Decision. Rodriguez wist vervolgens in December 2018 tijdens UFC Milwaukee wel zijn eerste overwinning te pakken in de Octagon. Via TKO in de eerste ronde werd gewonnen van Adam Milstead. Rodriguez werd vervolgens gekoppeld aan Gian Villante tijdens UFC Sacramento in Juli 2019. Echter zal Villante niet vechten en zal John Allan de New Yorker vervangen.

Embed from Getty Images

John Allan (MMA 13-5/UFC 0-0) is een Braziliaanse MMA vechter die zijn Pro-MMA carrière begon in 2012. Na een record van 10-4 te hebben opgebouwd in regionale organisaties tekende hij bij Imortal FC. Daar wist hij indruk te maken met overwinningen op Rafael Monteiro en Edvaldo de Oliveira. Dit leverde Allan in Augustus 2018 de kans op om via de Braziliaanse versie van de Dana White’s Contender Series een UFC contract te winnen. Helaas voor Allan verloor hij van Vinicius Moreira waardoor niet hij maar Moreira een UFC contract won. Allan vocht vervolgens in Juni 2019 tegen Alexandre Silva voor de Future FC organisatie. Allan won via KO in de tweede ronde en krijgt nu alsnog zijn kans bij de UFC.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »