breaking news

Joey Berkenbosch tekent bij Fight Club Den Haag

March 9th, 2018 | by Redactie
Joey Berkenbosch tekent bij Fight Club Den Haag
Combat Sports
0

De Almeerse Joey Berkenbosch heeft een contract getekend bij Fight Club Den Haag. Deze organisatie geeft al jaren het podium aan J,N,C en B-klasse kickboksers en zowel amateur als professionele Mixed Martial Arts (MMA) vechters. Op 5 juni organiseerde ze zelfs een gala in een kooi. Hier vochten onder andere Marc Duncan, Nills van Noord en Tim Kolder om het publiek te trakteren op spectaculaire technieken.

Berkenbosch is naar eigen zeggen te laat begonnen met het wedstrijdvechten. Eerder was hij te vinden op het honkbalveld bij het team Almere 90, maar deze sport is inmiddels ingewisseld voor het worstelen, kickboksen en MMA vechten. Naast zijn MMA-partijen kent Berkenbosch ook een groot arsenaal aan worsteltechnieken. Zo vertegenwoordigde hij Nederland tijdens een groot internationaal sportevenement voor politie en brandweermensen. Tijdens de World Police and Fire (WGPF) in Los Angeles, Verenigde Staten wist Berkenbosch de bronzen medaille te winnen in de 97 kilogram klasse.

Doe mee: WIN EA SPORTS UFC 3

De Almeerder zou op 25 november 2017 vechten tegen Jermain de Weert van Gym Fight I.Q. tijdens een evenement van Almere’s Finest Slamm. Helaas is dit gala in de laatste minuut geannuleerd vanwege vergunning problemen. Berkenbosch zou hier zijn tweede professionele MMA partij vechten. Hij zal op 24maart zij opmars maken tegen Yared Tsion tijdens WFL MMA 2,

Berkenbosch met trainingspartners Gegard Mousasi, Jr Costello VanSteenis en trainer Bert Kops van Kops Gym:

Berkenbosch zal strijden op een gewicht van 84 kilogram. De organisatie verwacht spoedig een geschikte tegenstander te vinden.

Volg www.mmadna.nl voor al het MMA en kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »