breaking news

Joey Berkenbosch dit weekend in actie tijdens Almere’s Finest SLAMM

November 22nd, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Joey Berkenbosch dit weekend in actie tijdens Almere’s Finest SLAMM
MMA
0

Joey Berkenbosch uit Almere vecht aankomende zaterdag 25 november zijn tweede professionele Mixed Martial Arts (MMA) partij. Tijdens het evenement Almere’s Finest Slamm zal hij voor de derde keer zijn opmars maken op het canvas van sporthal Stedenwijk. Berkenbosch wist hier eerder te winnen van Danny Hogeling en Boeda Zaalman. Beide partijen zijn afgemaakt in de eerste ronde.

Berkenbosch is naar eigen zeggen te laat begonnen met het wedstrijdvechten. Eerder was hij te vinden op het honkbalveld bij het team Almere 90, maar deze sport is inmiddels ingewisseld voor het worstelen, kickboksen en MMA vechten. Naast zijn MMA-partijen kent Berkenbosch ook een groot arsenaal aan worsteltechnieken. Zo vertegenwoordigde hij Nederland tijdens een groot internationaal sportevenement voor politie en brandweermensen. Tijdens de World Police and Fire (WGPF) in Los Angeles, Verenigde Staten wist Berkenbosch de bronzen medaille te winnen in de 97 kilogram klasse.

Foto van Kops Gym:

De Almeerder zal aanstaande zaterdag strijden tegen Jermain De Weert van Gym Fight I.Q. Tijdens het evenement komen er zowel jeugd, amateur als professionals in actie. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.slamm.nl. Sporthal Stedenwijk Almere opent de deuren om 14:30 en vangt aan om 15:30. Tickets in de voorverkoop kosten 28 euro en 50 cent.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »