breaking news

Joe Schilling vs. Alexandru Negrea voor Bellator Kickboxing 6

March 17th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Joe Schilling vs. Alexandru Negrea voor Bellator Kickboxing 6
Bellator Kickboxing
0

Naast Jorina Baars zullen Joe Schilling en Alexandru Negrea ook op het canvas staan van Bellator Kickboxing 6. Het evenement wordt op 14 april aanstaande georganiseerd in de Budapest Sports Arena in Boedapest, Hongarije. Het gevecht wordt gehouden in de Middleweight divisie. De hoofdact wordt verzorgd door de Welterweight kampioen Zoltan Laszak en titel uitdager Karim Ghajji. Het evenement zal gelijk staan aan Bellator 177. Hier is het aan Eduardo Dantas en Leandro Higo om de hoofdact te verzorgen.

Joe Schilling (KB 20-0/ MMA 2-5) is een professionele Amerikaanse kickbokser en MMA vechter. Hij heeft partijen gevochten in de Middleweight en Light Heavyweight divisie bij promoties als No Limits, Lion Fight, Glory Kickboxing en M-One. Tijdens zijn contract bij Glory heeft hij zich prima kunnen redden tussen de grote sterren. Zo was hij de last-men standing in het Middleweight toernooi van 2014 en was hij de World Championship Tournament kampioen van het Middleweight toernooi in 2013. Hij maakte zijn Bellator Kickboxing debuut tijdens Bellator Kickboxing 2: St. Louis, maar verloor deze met knock-out van Hisaki Kato. Zijn opvolgende partij tegen Vittorio Iermano wist hij wel te winnen met een technische knock-out.

Aan de andere kant van de ring staat Alexandru Negrea. Deze Italiaanse vechter wist recent nog te winnen van de Nederlandse Melvin Manhoef. Tijdens Bellator 152 in Turijn, Italië heeft hij de jury unaniem overtuigd de sterkste vechter te zijn. Na drie rondes van 3 minuten is hij als winnaar aangewezen.

Comments are closed.

Translate »