breaking news

Joachim Christensen treft Gadzhimurad Antigulov tijdens UFC 211 in Dallas

March 4th, 2017 | by Redactie

Zojuist heeft de Deen Joachim Christensen via zijn officiële Facebook account bekend gemaakt dat hij op 13 Mei 2017 het zal opnemen tegen de Rus Gadzhimurad Antigulov. Beide Light-Heavyweights zullen elkaar treffen in het American Airlines Center te Dallas, Texas. Het gevecht zal plaatsvinden op de Preliminary Card van UFC 211 in Dallas, Texas.

Gadzhimurad Antigulov (MMA 19-4/UFC 1-0) vecht sinds 2016 voor de UFC. De Rus nam het tijdens zijn debuut op tegen de Braziliaan Marcos Rogerio de Lima in Brazilië. Antigulov kende een fantastisch debuut en finishte de Lima via Guillotine Choke na iets meer dan één minuut. Dit leverde de Rus de Performance of the Night bonus op. Antigulov is een voormalig ACB Kampioen en is al 13 wedstrijden op rij ongeslagen. Antigulov zou het als late replacement afgelopen maand opnemen tegen Ed Herman. Maar Herman raakte ook geblesseerd waardoor de UFC het hele gevecht cancelde. Nu mag Antigulov het gaan proberen tegen Joachim Christensen.

Joachim Christensen (MMA 14-3/UFC 1-1)  wordt gezien als een zeer sterke allround vechter. De Deen maakte in 2016 zijn UFC debuut tegen de Braziliaan Luis Henrique da Silva (beter bekend als Frankenstein). De Braziliaan was uiteindelijk via Armbar Submission verrassend te sterk voor de op papier betere grondvechter Christensen. Christensen kwam echter sterk terug in Januari dit jaar. De Deen versloeg via KO in de tweede ronde de Serviër Bojan Mihajlovic, en pakte dus zodoende zijn eerste overwinning binnen de UFC.

Comments are closed.