breaking news

Jim Miller vecht meeste UFC partijen in de geschiedenis van de promotie!

February 12th, 2021 | by Redactie
Jim Miller vecht meeste UFC partijen in de geschiedenis van de promotie!
UFC
0

Jim Miller stapt tijdens UFC 258 voor de 37ste keer in de wereldberoemde Octagon van de Ultimate Fighting Championship. Geen andere vechter heeft zo vaak op het canvas gestaan om te strijden voor de winst. Miller staat op dit moment nog samen met Donald Cerrone aan de top, maar begint morgen aan een zeer indrukwekkende sprint.

Miller is een absolute UFC veteraan en weet al sinds UFC 89 het publiek te trakteren op spectaculaire gevechten. De 37-jarige Amerikaan hoopt zelfs in de toekomst te vechten in de zwaardere divisies. Met een professioneel record van 32–15 (1) is hij echter nog nooit in aanraking gekomen met het goud. Ook een titelgevecht is hem nog nooit gegeven.

Met de meeste UFC partijen op naam heeft Miller niet het record met de meeste UFC overwinningen. Deze staat met 23 overwinningen op naam van Donald Cerrone. De meeste totale vechttijd staat op naam van Frankie Edgar met 7 uur, 40 minuten en 51 seconden.

Miller vecht morgen tegen de Amerikaanse Boby Green. Hij is voorlopig nog niet klaar met strijden: “The point for me right now is 40 fights in the UFC. That is where I want to get to. If those get stretched out maybe I can get the chance to have my retirement fight at UFC 300. That would be a hell of a send-off. Being able to fight at UFC 100, 200, and 300 but I need the fans for my retirement fight.”

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »