breaking news

Jim Miller en Bobby Green treffen elkaar tijdens UFC 258

February 1st, 2021 | by Jamal Boussenaf
Jim Miller en Bobby Green treffen elkaar tijdens UFC 258
UFC
0

Een gevecht tussen twee veteranen is toegevoegd aan UFC 258. Jim Miller en Bobby Green gaan het op zaterdag 13 februari, tijdens een lightweight gevecht, tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Junkie. UFC 258 vindt plaats in het UFC Apex in Las Vegas.

Jim Miller vestigde afgelopen zomer, tijdens UFC 252, een UFC record. Het gevecht met Vinc Pichel was zijn 36e bij de organisatie, geen vechter heeft er meer gevochten. Het gevecht leverde wel een bittere nasmaak op, Pichel wist Miller namelijk via een unanimous decision te verslaan. In het gevecht daarvoor wist Miller de talentvolle Roosevelt Roberts met een ‘armbar’ te verslaan.

Bobby Green ging 2020 in met een verliesreeks van twee wedstrijden. Een reeks die hij gelijk wist te doorbreken. Green vocht vier keer in zeer korte tijd, hiervan won hij de eerste drie. Zo eindigde de gevechten met Clay Guida, Lando Vannata en Alan Patrick allemaal in een unanimous decision winst voor Green. In zijn laatste gevecht kwam daar alleen een einde aan. Green stond in zijn ontmoeting met Thiago Moisés aan de verkeerde kant van een unanimous decision.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »