breaking news

Jessica Penne treft debuterende Lupita Godinez op 17 april

April 1st, 2021 | by Jamal Boussenaf
Jessica Penne treft debuterende Lupita Godinez op 17 april
UFC
0

Jessica Penne gaat het op 17 april, tijdens een UFC Fight Night, in een strawweight gevecht opnemen tegen Lupita Godinez, zo meldt MMA Junkie. Godinez, die haar UFC debuut maakt, vervangt de uitgevallen Hannah Goldy.

Het is al vier jaar geleden dat Jessica Penne voor het laatst vocht en zo’n zeven jaar geleden dat ze voor het laatst won. Dat was tijdens haar UFC debuut, toen ze in 2014 Randa Markos, via een unanimous decision, versloeg. Vervolgens verloor ze drie wedstrijden op rij, waaronder een titelgevecht tegen de toenmalig kampioene Joanna Jędrzejczyk. In de tussentijd heeft Penne meerdere gevechten tegen Jodie Esquibel en Hannah Goldy, om verschillende redenen, geannuleerd zien worden.

Lupita Godinez begon in 2018, bij het in Colorado gevestigde Sparta Combat League, haar professionele MMA-carrière. Ze is in vijf gevechten nog ongeslagen, hiervan eindigden er vier in een decision en één in een TKO. Afgelopen oktober nam ze het tegen Vanessa Demopoulos op voor de LFA strawweight titel. Die wist Godinez van Demopoulos afhandig te maken. Dit was haar eerste en laatste gevecht bij de organisatie.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »