breaking news

Jesse Strader vs. Chad Anheliger is de eerste UFC partij bekend voor 19 februari

October 14th, 2021 | by Marcel Dorff
Jesse Strader vs. Chad Anheliger is de eerste UFC partij bekend voor 19 februari
UFC
0

De UFC gaat ook op 19 februari volgend jaar een evenement houden. De organisatie heeft een Bantamweight partij toegevoegd aan de card. Jesse Strader gaat in zijn tweede partij voor de organisatie op zoek naar zijn eerste overwinning. Hij treft de debuterende Canadees Chad Anheliger die via de DWCS een UFC contract wist af te dwingen. De locatie van het evenement is nog onbekend. MMA Junkie maakte het gevecht bekend.

Jesse Strader (MMA 5-2/UFC 0-1) is een Amerikaanse MMA vechter die na een amateur carrière van vijf jaar in 2017 overstapte naar de professionals. Na twee KO overwinningen in zijn eerste twee partijen werd Strader al gecontracteerd door de Combate Americas organisatie. Na een overwinning tegen Jose Aguayo werd Strader in het diepe gegooid tegen een van de betere vechters van de organisatie namelijk Marcelo Rojo. Strader verloor in de eerste ronde via KO. Strader wist vervolgens in 2019 twee partijen via KO te winnen. Zowel Michael Jackson als Isaiah Batin-Gonzalez werden voortijdig gefinisht. Strader tekende in Maart 2021 bij de UFC. In dezelfde maand maakte hij op short notice zijn debuut tegen Montel Jackson. Strader verloor de partij via TKO in de eerste ronde. Strader zou vervolgens vijf maanden later terugkeren in de Octagon tegen Mana Martinez, maar meldde zich om onbekende redenen af voor de partij.

Embed from Getty Images

Chad Anheliger (MMA 11-5/UFC 0-0) is een Canadese MMA vechter die zijn professioneel debuut maakte in 2010. Tijdens zijn eerste vier jaar als professional wist Anheliger een record neer te zetten van twee winstpartijen en liefst vijf verliespartijen. Anheliger zou echter vanaf 2016 een stijgende lijn pakken. Zo wist hij vijf achtereenvolgende partijen te winnen waarna hij tekende bij het Canadese Rise FC. Daar wist hij in zijn debuut de titel te pakken en eveneens tweemaal te verdedigen onder meer tegen Brady Hiestand. Anheliger kreeg vervolgens met een winstreak van acht partijen de kans om voor een UFC contract te vechten tijdens het vijfde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Anheliger won zijn partij via een close Split Decision tegen Muin Gafurov. Dana White gaf Anheliger na afloop een UFC contract.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »