breaking news

Jeremy Stephens daagt McGregor uit tijdens persconferentie

September 28th, 2016 | by Stefan Van Erp

Jeremy “Lil Heathen” Stephens zal het op 12 november in Madison Square Garden opnemen tegen Frankie “The Answer” Edgar in de Featherweight division.

Stephens was daardoor ook aanwezig op de persconferentie en toen een journalist vroeg aan Conor McGregor wie er van de aanwezigen op de persconferentie hem het moeilijkste zou maken in een gevecht stapte Stephens in om te zeggen dat hij dat zou zijn. Conor reageerde met “Who the f*ck is that guy”. Stephens voegde er aan toe dat hij de atleet is met de hardste stoot in de Featherweight divisie en dat Conor mensen TKO slaat in plaats van KO.

Na de persconferentie geeft Stephens aan dat hij naar Conor op zoek is geweest om verhaal te halen. Stephens zegt hierover het volgende:
“I’m not sure what that fire crotch said, I couldn’t really hear at the presser. It didn’t really matter. I went backstage and that little leprechaun wanted no part of it. He locked himself in a room. He talks a big fictional character up but he didn’t want to back it up, he was locked in a little room. Hopefully he’ll step up to the plate and fight a real savage like me. You know I’ll mop the floor with that little ginger crackhead any day.”

Conor heeft niet gereageerd. Het lijkt erop dat Stephens een gevecht met Conor wel ziet zitten op Featherweight. De vraag is natuurlijk of Conor daar ooit nog terug zal keren.

Leave a Reply

Translate »