breaking news

Jeff Monson krijgt gevecht in Rusland

March 22nd, 2017 | by Lennart Van Arendonk

De enorm getatoeëerde spierbundel Jeff Monson zal op 22 april vechten tegen Maxim Novoselov tijdens Clash of the Titans. Een evenement dat georganiseerd wordt in Kursk, Rusland.

Jeff Monson (61-26-1) is een 46-jarige Amerikaanse MMA vechter die gevochten heeft voor organisaties als M-1 Global, Strikeforce, Dream, Pride FC en de UFC. Hij heeft hier onder andere gestaan tegenover Fedor Emelianenko, Roy Nelson, Forrest Griffin en Daniel Cormier. Wij zouden met deze lijst voor een zeer lange tijd kunnen doorgaan. Naast verschillende behaalde medailles bij wereldkampioenschappen in het grappling, heeft Monson ook een zwarte band in het Braziliaanse Jiu-Jitsu. De American Top Team vechter verwacht op 22 april dan ook spectaculair te winnen.

Maxim Novoselov (3-2-1) komt vaak negatief in het nieuws. Zo is deze 44-jarige Rus veroordeeld voor het plegen van een moord en het handelen in drugs. Wel is Novoselov een Europeese Sambo kampioen. Zijn MMA record is vrij beperkt. Zo won hij twee partijen met een technische knock-out en een submission.

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »