breaking news

Jeff Molina vs. Zarrukh Adashev toegevoegd aan UFC evenement op 14 november

September 14th, 2020 | by Redactie
Jeff Molina vs. Zarrukh Adashev toegevoegd aan UFC evenement op 14 november
UFC
0

Jeff Molina gaat op 14 november aanstaande zijn UFC debuut maken. In de Flyweight divisie neemt hij het op tegen Zarrukh Adashev. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van het UFC APEX te Las Vegas, Nevada. Het gevecht werd bekend gemaakt door Bloody Canvas MMA.

Jeff Molina (MMA 8-2/UFC 0-0) is een MMA vechter die zijn professionele carrière startte in 2017. Na een ongeslagen amateur carrière had Molina het moeilijk in het begin als prof en verloor hij twee van zijn eerste drie partijen. Echter wist hij vervolgens bij de KCFA organisatie wel te imponeren met drie overwinningen en maakte hij in 2019 zijn LFA debuut tegen Chancey Wilson. Molina won via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde. Na vervolgens ook gewonnen te hebben van Kenny Porter deed Molina mee aan het vierde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Molina nam het op tegen Jacob Silva. In een zeer attractieve partij wist Molina te winnen via Unanimous Decision. Dana White was overtuigd en gaf Molina een UFC contract.

Embed from Getty Images

Zarrukh Adashev (MMA 3-2/UFC 0-1) startte in 2015 zijn professionele MMA carrière. Echter verloor hij zijn eerste partij en vervolgde hij tot 2018 zijn carrière in het kickboksen. Uiteindelijk won hij bij Bellator MMA drie partijen op rij. De Oezbeek kreeg echter geen volwaardig Bellator contract. Hierdoor kon hij in Juni 2020 op short notice zijn UFC debuut maken tegen Tyson Nam. Adashev ging zwaar KO vroeg in de eerste ronde en vervolgt zijn carrière in de Flyweight divisie.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »