breaking news

Jasper Wiersma geblesseerd, Uvasyov vs Vato nu voor SHC Featherweight titel

September 20th, 2019 | by Redactie
Jasper Wiersma geblesseerd, Uvasyov vs Vato nu voor SHC Featherweight titel
SHC
0

Jasper Wiersma heeft geblesseerd af moeten haken voor zijn partij tegen Shamil Uvaysov voor de SHC Featherweight titel. SHC heeft snel geschakeld en direct een vervanger gevonden om het tegen Uvaysov op te nemen. Mehdi Vato zal met Uvaysov gaan bepalen wie de nieuwe Featherweight kampioen van SHC gaat worden. SHC XV wordt gehouden in Sportpark Brasel te Dessel, België

Wiersma zou zijn SHC debuut gaan maken maar een schouderblessure gooit roet in het eten. Twee jaar geleden zou Wiersma ook vechten voor de SHC titel. Deze partij tegen Jarno Errens ging niet door vanwege een blessure voor Wiersma. Shamil Uvaysov neemt het nu op tegen Mehdi Vato. Laatsgenoemde traint bij Red Kings MMA en heeft een professioneel record van 4 overwinningen en 2 verliespartijen.

Voor Shamil Uvaysov gaat het de derde keer worden dat hij op een SHC evenement gaat vechten. De Lamiro Gym vechter vocht in 2016 een amateurpartij voor de organisatie. Die partij wist hij winnend af te sluiten tegen Maxime Raffuti via een Guillotine Choke Submission. Uvaysov zou vervolgens in 2017 terugkeren bij SHC om het op te nemen tegen Pieter Buist voor de SHC Lightweight titel bij de professionals. Helaas voor Uvaysov verloor hij van de inmiddels ONE Championship vechter. Uvaysov gaat nu een gewichtsklasse omlaag om het tegen Mehdi Vato en de titel alsnog te pakken.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Tweet 20

Comments are closed.