breaking news

Jarno Errens wint short notice partij via Armbar Submission in de tweede ronde

July 4th, 2020 | by Redactie
Jarno Errens wint short notice partij via Armbar Submission in de tweede ronde
MMA
0

Team Thriving vechter Jarno Errens heeft enkele uren geleden zijn negende professionele MMA overwinning weten te pakken. De Heerlenaar versloeg de Duitser Iman Samarghandi in de tweede ronde via een Armbar Submission. Het is voor Errens voor het eerst sinds oktober 2019 dat hij weer in actie kwam. De partij vond plaats in Giessen tijdens het EFC 1 Championship evenement.

Wij spraken Errens kort na zijn overwinning.

“In de eerste ronde wilde ik mijn tegenstander verrassen met een gesprongen knie. Vanuit die gesprongen knie kwamen we in de clinch te zitten waardoor ik vervolgens op mijn rug terecht kwam. Ik had hem bijna nog te pakken met een Triangle Armbar, maar hij tikte daar niet op af. Ik kwam wel even bovenop te liggen, maar had meteen in de gaten dat deze jongen puur en alleen wilde worstelen. Ik ben in het vervolg van die eerste ronde rustig gebleven. In mijn vorige partij was ik te gehaast. Ik wist dat ik nog de tweede en derde ronde had. In de tweede ronde wist ik een paar goede stoten uit te delen. Echter kwamen we alweer snel in de clinch te zitten en wist hij me naar de grond te krijgen. Vanuit die positie deed hij nauwelijks iets. Ik probeerde wel van onderuit iets te ondernemen, maar wilde ook niet teveel risico’s nemen. Ik vroeg vervolgens aan de scheidsrechter voor een “stand-up”. Vervolgens begon mijn tegenstander wel meer te doen waardoor ik moest verdedigen. En vanuit die verdediging kon in de Armbar Submission opzetten en tikte hij af.”

De partij is morgen te bekijken op Fight24.TV .

MMA DNA bestaat 4 jaar! Daarom geven wij twee complete kickboks of MMA pakketten t.w.v. €175 weg! KLIK HIER om naar de actie te gaan.

Comments are closed.

Translate »