breaking news

Jarno Errens verslaat Patric de Sousa Carneiro na spectaculair gevecht in Bochum

March 11th, 2018 | by Marcel Dorff
Jarno Errens verslaat Patric de Sousa Carneiro na spectaculair gevecht in Bochum
MMA
0

Team Thriving vechter Jarno Errens heeft een paar uur geleden in Bochum, Duitsland zijn partij tegen Patric de Sousa Carneiro weten te winnen. De Heerlenaar besliste de partij in de derde ronde via een D’Arce Choke Submission. Errens vocht tijdens het Co-Main Event van het Big Game 2 gala. Errens stond ons na de partij te woord en vertelde over hoe hij het verloop van de partij had ervaren.

Lees hieronder verder en bekijk het filmpje inclusief de finish van het gevecht.

‘’In de het begin van de eerste ronde tikten we over en weer en ging het redelijk gelijk op. Ik wist vervolgens een gesprongen knietechniek te maken en haalde daarmee Carneiro’s wenkbrauw open. De dokter kwam vervolgens de ring in, maar liet het gevecht verder gaan. Ik was vervolgens té veel gefocust op die snee, waardoor Carneiro mij met een hoge trap knockdown wist te krijgen. Echter wist ik goed te herstellen en in mijn knockdown gelijk voor de takedown te gaan. Vervolgens maakte ik twee illegale technieken. Ik schopte vanaf mijn rug naar zijn hoofd terwijl Carneiro op zijn knieën zat. De eerste keer kreeg ik een waarschuwing, vervolgens bij de tweede keer kreeg ik een punt aftrek.’’

‘’De tweede ronde begon zoals de eerste. Veel over en weer, en ik wist goed door te komen en mijn punten te maken. Ik ging vervolgens voor de takedown. Echter kwam hij boven te liggen en kwam goed door met ground en pound. Vervolgens wist ik het te kantelen, en pakte ik nipt die tweede ronde. Het begin van de derde ronde wist ik naar me toe te trekken. Ik wist vervolgens een takedown te plaatsen. Bij het opstaan wist ik een D’Arce Choke aan te zetten. Deze zat niet goed waardoor ik deze moest corrigeren. Uiteindelijk heb ik mijn arm helemaal leeggeknepen waarna hij aftikte’’.

‘’Een harde en spectaculaire partij waar het publiek van genoten heeft. En ik heb mijn record naar 7-1 weten te tillen !!!’’

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »