breaking news

Jarno Errens vecht tijdens Big Game 2 tegen Patric de Sousa Carneiro

December 28th, 2017 | by Marcel Dorff
Jarno Errens vecht tijdens Big Game 2 tegen Patric de Sousa Carneiro
MMA
0

Het Heerlense MMA talent Jarno Errens keert op 10 Maart 2018 terug op het canvas. De Team Thriving vechter zal het opnemen tegen de Duitser Patric de Sousa Carneiro. Het gevecht tussen beiden zal plaatsvinden in de Featherweight divisie. Het evenement Big Game 2 – Finest Mixed Martial Arts & K1-Kickboxing Gala wordt gehouden in het Ruhrcongress te Bochum, Duitsland.

Jarno Errens (MMA 6-1) is een 23-Jarige MMA vechter die uitkomt voor Team Thriving. Errens begon zijn Pro-MMA carrière in 2015, en heeft inmiddels vooral in Duitsland en in België bewezen dat hij iemand is om rekening mee te houden. Errens vocht onder meer voor gerenommeerde Duitse organisaties als GMC en Fair FC. Ondanks zijn voorkeur voor het staande gevecht heeft hij het merendeel van zijn overwinningen via Submission beslist. Errens pakte in Oktober dit jaar zijn eerste Pro-MMA titel door via Decision de sterke Hyram Rodriguez te verslaan tijdens SHC XIII. Errens zou vervolgens een short notice partij vechten tegen Omer Cankardesler. Echter werd Cankardesler ziek een paar dagen voor het gevecht waardoor de partij werd gecanceld.

Patric de Sousa Carneiro (MMA 3-2) is een Duitser die sinds 2015 te vinden is in het Pro-MMA circuit. Carneiro heeft in vijf Pro-MMA partijen er drie winnend weten af te sluiten. Alle drie via Unanimous Decision. Zijn twee partijen die werden verloren gingen eveneens naar de judges. Carneiro verloor dan weliswaar zijn laatste gevecht bij de sterke Duitse GMC organisatie van Farbod Irannejad, maar is een zeer allround vechter en zal kortbij huis in Bochum het publiek achter zich hebben staan.

Jarno Errens had nog een kleine toelichting over het gevecht en over het aankomende jaar.
”Ik ga me de komende tijd klaarstomen voor elk soort gevecht, wat het ook gaat worden. Ik ga compleet zijn in mijn partijen, en deze partij wil ik via een snelle finish beëindigen. Aankomend jaar (2018) ben ik van plan om vaker op evenementen van Isa Topal (organisator van Fair FC & Big Game) uit te komen. Maar ook andere evenementen.”

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »