breaking news

Jarjis Danho out, Chase Sherman in tegen Dmitry Poberezhets tijdens UFC 211

April 18th, 2017 | by Redactie

Zojuist heeft de UFC bekend gemaakt dat Jarjis Danho geblesseerd is geraakt tijdens de training. Hierdoor zal hij het niet kunnen opnemen tegen de Oekraïense UFC debutant Dmitry Poberezhets in Dallas, Texas. Chase Sherman is door de UFC aangewezen als vervanger voor dit Heavyweight onderonsje. Beide mannen treffen elkaar op 13 Mei 2017 tijdens UFC 211 in de Octagon van het American Airlines Center. Het gevecht zal behoren tot de Early Preliminary Card.

Chase Sherman (MMA 9-3/UFC 0-2) maakte in Augustus 2016 zijn debuut voor de UFC. Sherman won al zijn negen gevechten via (T)KO. Hij stond tegenover Justin Ledet die eveneens zijn UFC debuut maakte. Ledet bleek te sterk en won via Unanimous Decision. Sherman, de voormalig FFI kampioen moest het vervolgens opnemen tegen Walt Harris. Ook dit keer wist Sherman niet te overtuigen en verloor hij via KO in de tweede ronde. Sherman zal nu op short notice moeten winnen van Poberezhets om waarschijnlijk binnen de organisatie actief te blijven.

Dmitry Poberezhets (MMA 24-5-1-1/UFC 0-0-0-0) maakt in Mei zijn UFC debuut. De Oekraïner is al vijftien gevechten op rij ongeslagen. Zijn laatste verlies was voor de Cage Warriors FC titel tegen Andreas Kraniotakes. Poberezhets is vooral bekend in de Oekraïense en Russische MMA scene en staat bekend als iemand met goede stand-up. Zo wist Poberezhets veertien van in totaal vierentwintig overwinning te beslissen via (T)KO waarvan de meesten in de eerste ronde. In 2012 won Poberezhets de ”The Zone FC” Heavyweight titel door in de eerste ronde Eddy Bengtsson te verslaan via KO. Poberezhets zal proberen zijn ongeslagen streak van vijftien uit te breiden naar zestien.

Comments are closed.

Translate »