breaking news

Jared Vanderaa vs. Renan Ferreira is het Main Event voor LFA 74 in Riverside

August 2nd, 2019 | by Marcel Dorff
Jared Vanderaa vs. Renan Ferreira is het Main Event voor LFA 74 in Riverside
LFA
0

De LFA organisatie maakte eerder al de evenementen kalender bekend voor deze zomer. LFA 74 zal plaatsvinden het Riverside Municipal Auditorium te Riverside, Californië. De organisatie heeft ook een groot deel van de card bekend gemaakt. Zo zal Jared Vanderaa zijn opwachting maken in de Heavyweight divisie tegen Renan Ferreira. Eveneens zien we tijdens het Co-Main Event Ryan Lilley in actie. De protegé van Bas Rutten neemt het op in de Bantamweight divisie tegen Kevin Wirth.

Bekijk hieronder meer info en de overige matchups.

Jared Vanderaa vocht tweemaal eerder voor LFA waarvan eenmaal voor de titel. Beide gevechten werden verloren. Echter heeft Vanderaa sindsdien een winstreak van drie gevechten opgebouwd en pakte hij bij de Zuid-Afrikaanse EFC organisatie de Heavyweight titel. Renan Ferreira zag in Juni dit jaar een titelgevecht aan zijn neus voorbij gaan. De Braziliaan verloor na diskwalificatie in de halve finale van Brett Martin waardoor hij niet voor de vacante titel mocht vechten.

Ryan Lilley komt uit de school van MMA legende Bas Rutten. Lilley heeft onder meer overwinningen op zijn resumé staan tegen Andre Ewell en Jordan Winski. Tijdens zijn laatste gevecht voor LFA verloor hij echter in het Main Event van LFA 48 tegen topcontender Raufeon Stots. Lilley won vervolgens in Bellator en is nu terug bij LFA om het op te nemen tegen Kevin Wirth. Wirth vocht tweemaal voor LFA en wist daarvan eenmaal te winnen. Wirth heeft op dit moment een winstreak van twee partijen en won zijn laatste partij bij de sterke CFFC organisatie.

De overige partijen.
– Moses Murrietta vs. Lucas Rota
– Vince Cachero vs. Marvin Garcia
– Anthony Jimenez vs. Leandro Gomes
– Irvins Ayala vs. James Chapman

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »