breaking news

Jared Gordon vs. Danny Chavez toegevoegd aan UFC evenement op 20 februari

November 21st, 2020 | by Marcel Dorff
Jared Gordon vs. Danny Chavez toegevoegd aan UFC evenement op 20 februari
UFC
0

Jared Gordon keert op 20 februari terug in de Octagon. De Amerikaan gaat het opnemen tegen MMA Masters vechter Danny Chavez in de Featherweight divisie. Beide mannen treffen elkaar op een nog later te bepalen locatie. Club de las MMA wist de partij te melden.

Jared Gordon (MMA 16-4/UFC 4-3) vecht sinds 2011 Pro-MMA. Gordon vocht op vier partijen na al zijn MMA gevechten voor de CFFC. Die andere vier gevechten vocht hij voor een Mexicaanse organisatie genaamd ”Duelo de Giagantes”. Na een streak van vijf overwinningen in de CFFC organisatie mocht Gordon vechten voor de Featherweight Titel tegen TUF 12 veteraan Jeff Lentz. Lentz won het gevecht na een blessure van Gordon via TKO aan het einde van de derde ronde. Echter pakte Gordon een jaar later wel de titel nadat Bill Algeo de titel vrij moest geven door inactiviteit. Gordon won de titel door Anthony Morrison in de eerste ronde via KO te verslaan. Een maand later vocht Gordon even een Lightweight gevecht tussendoor tegen Dawond Pickney. Gordon won via Rear Naked Choke Submission in de tweede ronde. Afgelopen Februari verdedigde Gordon voor het eerst zijn titel via een Unanimous Decision win tegen Bill Algeo. Dana White zat tijdens dit evenement in het publiek voor het programma ”Dana White Lookin’ for a Fight”. Gordon kreeg na afloop van het gevecht een contract aangeboden bij de UFC. Gordon werd vervolgens tijdens UFC 211 ingepland tegen Michel Quinones. Echter moest Gordon vlak voor aanvang van het gevecht afzeggen in verband met een voedselvergiftiging. Het gevecht werd een maand later voor UFC Oklahoma City opnieuw ingepland. Gordon won het gevecht door middel van TKO in de tweede ronde en mocht dus spreken van een geslaagd debuut voor de UFC. Gordon keerde vervolgens terug tijdens UFC São Paulo in Oktober 2017 tegen Hacran Dias. Gordon domineerde de partij, en het was mede aan de scheidsrechter te danken dat Gordon de partij niet voortijdig beëindigde. Dias verdedigde zichzelf nauwelijks. Gordon won uiteindelijk duidelijk via Unanimous Decision. Gordon kon zijn sterke lijn niet doorzetten tijdens UFC Austin in Februari 2018. De Amerikaan ging zwaar KO in de eerste ronde tegen Carlos Diego Ferreira. Gordon keerde vervolgens in December 2018 terug in de Octagon tegen Joaquim Silva. Na twee sterke eerste rondes ging Gordon in de derde ronde KO. Gordon wist die losing streak van twee gevechten in Juni 2019 te doorbreken. Tijdens UFC Minneapolis werd via Unanimous Decision gewonnen van Dan Moret. Gordon kreeg vervolgens de kans om zich de Lightweight Top 15 in te vechten. In November 2019 werd hij gematcht tegen Charles Oliveira tijdens UFC São Paulo. Gordon verloor in de eerste ronde via KO. Hij keert nu terug in de Featherweight divisie. Gordon zou vervolgens vechten in Mei 2020 tegen Matt Sayles. Echter werd de partij in verband met COVID-19 gecanceld. Gordon keerde wel terug in Juli 2020 tegen Chris Fishgold. Gordon won de partij via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Danny Chavez (MMA 11-3/UFC 1-0) is een MMA vechter uit Florida die zijn professionele MMA carrière begon in 2010. Chavez wist indruk te maken bij de CFA organisatie, maar verloor uiteindelijk de partij voor de titel. In 2016 tekende Chavez bij de Fight Time organisatie. Chavez had een slechte start en verloor tweemaal. Uiteindelijk wist hij de weg naar boven in te slaan met overwinningen tegen Leandro Magalhaes en Pipe Vargas. In Juli 2020 won hij de GLFC titel door Dylan Cala via KO in de eerste ronde te stoppen. Chavez tekende in Augustus 2020 bij de UFC. Eveneens maakte hij ook zijn debuut op short notice tegen TJ Brown. Chavez vocht sterk en won de partij via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »