breaking news

Jamie Mullarkey vs. Fares Ziam toegevoegd aan UFC evenement op 17 oktober in Abu Dhabi

September 23rd, 2020 | by Redactie
Jamie Mullarkey vs. Fares Ziam toegevoegd aan UFC evenement op 17 oktober in Abu Dhabi
UFC
0

Op 17 oktober aanstaande zullen twee UFC vechters gaan proberen in hun tweede partij de eerste overwinning in de Octagon te boeken. Jamie Mullarkey gaat zijn opwachting maken tegen de Fransman Fares Ziam in de Lightweight divisie. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon op Yas Island te Abu Dhabi, VAE. The Daily Telegraph wist de partij te melden.

Jamie Mullarkey (MMA 12-3/UFC 0-1) is een Australische MMA vechter die bij drie organisaties titels wist te pakken. Zo werd de titel gewonnen bij de prestigieuze BRACE organisatie. Mullarkey is een gerespecteerde vechter in het regionale circuit van Australië. De Australiër won zijn laatste vier gevechten alvorens hij bij de UFC tekende. Tijdens zijn laatste gevecht voordat hij bij de UFC tekende verdedigde hij met succes zijn Superfight MMA titel. Mullarkey daagde Brad Riddell via Social Media uit en kreeg zijn zin tijdens UFC 243 in Melbourne in Oktober 2019. In een zeer attractief gevecht dat door de UFC werd beloond met Fight of the Night verloor Mullarkey via Unanimous Decision. Mullarkey werd vervolgens in Februari 2020 gekoppeld aan Jalin Turner, maar moest in verband met een blessure verstek laten gaan.

Embed from Getty Images

Fares Ziam (MMA 10-3/UFC 0-1) is een Fransman met Algerijnse roots die in 2014 zijn Pro-MMA carrière startte. Tijdens de eerste drie jaar van Ziam’s carrière bouwde hij een record op van 6-2 en wist hij onder meer de LFC titel te pakken tegen zijn landgenoot Damien Lapilus. Ziam won vervolgens twee partijen bij de WWFC organisatie en tekende vervolgens bij het Zwitserse HIT FC. Daar wist Ziam in Maart 2018 in zijn debuut meteen de titel te pakken door UFC veteraan Abner Lloveras via KO in de tweede ronde te verslaan. Ziam verdedigde zijn titel niet, maar tekende bij de European Beatdown organisatie in Wallonië. Daar won hij twee gevechten achter elkaar. Ziam bracht vervolgens in September 2019 zijn winstreak van vijf gevechten de Octagon in. Tijdens UFC 242 in Abu Dhabi verloor de Fransman via Unanimous Decision van Don Madge.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »