breaking news

James Gallagher vecht tegen Anthony Taylor op Bellator 169

October 28th, 2016 | by Stefan Van Erp
James Gallagher vecht tegen Anthony Taylor op Bellator 169
Bellator MMA
0

Zoals eerder gemeld gaat James Gallagher vechten voor zijn thuispubliek op 16 december tijdens Bellator 169 in Dublin, Ierland. 

Een tegenstander was nog niet bekend op het evenement waar tevens BAMMA een volledig evenement organiseert. Daar is inmiddels verandering in gekomen. Gallagher gaat het opnemen tegen Anthony Taylor in de Featherweight divisie tijdens het Co-Main event van de avond.

James Gallagher is een 20-jarige atleet die wordt gezien als een toptalent in de sport. Hij won zijn 4 professionele gevechten die hij tot nu toe had gevochten waarvan hij er 3 via een Submission vroegtijdig eindigde. Zijn laatste partij was tegen Mike Cutting tijdens Bellator 158 in juli van dit jaar. Gallagher won via een unanimous decision in een gevecht over 3 ronden. Dit evenement werd gehouden in de O2 Arena in Londen en het publiek was in extase toen Gallagher de Cage betrad.

Zijn tegenstander Anthony Taylor heeft een professioneel record van 1 winst en 1 verlies. Taylor kwam Bellator binnen met een verlies tegen Adin Duenas via een Submission (Rear Naked Choke). Zijn laatste partij in mei van dit jaar wist hij te winnen via een KO na 27 seconde tegen Victor Jones.

Tevens is er voor Bellator 169 een gevecht in de dames Flyweight divisie toegevoegd. Bruna Ellen zal het hierin op gaan nemen tegen Helen Harper.

Leave a Reply

Translate »