breaking news

James Gallagher heeft een tegenstander voor Bellator Dublin

July 3rd, 2019 | by Marcel Dorff
James Gallagher heeft een tegenstander voor Bellator Dublin
Bellator MMA
0

Zojuist werd bekend gemaakt dat James Gallagher een tegenstander heeft gevonden. Bellator keert eind september terug naar Dublin voor een evenement in de 3Arena. De tegenstander van de 22-jarige Gallagher is Callum Ellenor.

”Cal Pacino”

Ellenor maakte zijn Bellator debuut in februari van dit jaar. Hij wist toen zijn tegenstander te finishen tijdens een spectaculair Bellator Newcastle evenement. Dit was overigens het eerste Bellator European Series event ooit. De in Sunderland geboren ”Cal Pacino” heeft een overall record van 8-2 en staat op 27 september voor de grootste test uit zijn leven.

”Strabanimal”

Gallagher was twee weken geleden nog actief tijdens Bellator 223, waar vier Nederlandse vechters ook in de kooi verschenen. De Ierse Bellator ster wist zijn partij op punten te winnen van Jeremiah Labiano. Dat betekende alweer de tweede overwinning op rij  in 2019 voor ”Strabanimal”, die in 2018 voor het eerst een MMA partij verloor.

Twee keer per jaar richting Dublin

John Kavanagh, de hoofdtrainer van Gallagher, wist eerder al bij Ariel Helwani te melden dat Bellator ieder jaar twee keer richting de hoofdstad van Ierland gaat. Afgelopen februari was Bellator al in Dublin en ook toen stond Gallagher ingepland voor het hoofdgevecht van de avond.

Het evenement is rechtstreeks te zien op Spike TV.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »