breaking news

Jamal Ben Saddik keert terug tegen Jahfarr Wilnis in Lille

March 30th, 2018 | by Redactie
Jamal Ben Saddik keert terug tegen Jahfarr Wilnis in Lille
GLORY
0

Jamal Ben Saddik gaat het op 12 mei tijdens GLORY 53 in Lille opnemen tegen Jahfarr Wilnis. Voor Ben Saddik wordt het zijn eerste partij na zijn verlies tegen Rico Verhoeven in december vorig jaar. Jahfarr Wilnis vocht zijn laatste partij in oktober van vorig jaar. 

Jamal Ben Saddik (32-6-0/GLORY 7-5-0) had een sterke start binnen de GLORY organisatie, met overwinningen tegen Errol Zimmerman en Remy Bonjasky. Echter verloor Ben Saddik vervolgens tweemal op rij tegen Peter Aerts en Ben Edwards. Na dat laatste verlies (binnen GLORY) in 2013 won Ben Saddik zijn vijf wedstrijden erna. Zo versloeg hij Anderson ”Braddock” Silva, Ismael Londt en vrij recent de Braziliaan Guto Inocente. Ben Saddik daagde vervolgens Verhoeven uit voor een rematch. Het lang verwachtte gevecht kwam er uiteindelijk in december van 2017 in de Ahoy in Rotterdam. In een spannende partij versloeg Verhoeven Ben Saddik via een TKO in de vijfde ronde.

Jahfarr Wilnis (30-8-1/GLORY 5-4-0) won in 2015 de Kunlun Fight Super Heavyweight titel en in 2016 de Enfusion Live Heavyweight titel. Wilnis vocht twee keer mee aan een Contender Toernooi bij GLORYDe eerste keer was vorig jaar en haalde Wilnis de finale. Hierin verloor hij tegen Benjamin Adegbuyi middels een split decision. Ook in het tweede Contender toernooi haalde Wilnis de finale. Deze keer trok hij aan het kortste eind tegen Ismael Londt. Ook dit was via een split decision. Daarna vocht Wilnis tegen Mladen Brestovac in 2016. Wilnis verloor via TKO en vocht daarna nog 1 keer voor de Light Heavyweight titel bij Enfusion tegen Luis Tavares. Ook deze partij ging verloren voor Wilnis via een Decision. Nu mag hij het op gaan nemen tegen Jamal Ben Saddik in Lille. Een overwinning kan Wilnis een enorme boost in de rankings geven.

Volg MMA DNA voor al het Kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »