breaking news

Jalin Turner vervangt Frank Camacho tegen Brok Weaver

September 10th, 2020 | by Redactie
Jalin Turner vervangt Frank Camacho tegen Brok Weaver
UFC
0

Jalin Turner neemt een short-notice gevecht aan om de uitgevallen Frank Camacho aanstaande zaterdag te vervangen, zo meldt Cole Shelton van BJPENN.com. Turner zou eigenlijk vorige week vechten, maar zijn tegenstander testte toen positief op COVID-19.

Jalin Turner verdiende in 2018, via de Dana White’s Contender Series, een contract bij de UFC, en is momenteel 2-2 bij de organisatie. Hij verloor zijn debuut van de altijd lastige Vicente Luque, om daarna Callan Potter via een TKO te verslaan. Matt Frevola wist hem in zijn derde gevecht via een unanimous decision te verslaan. Vervolgens versloeg Turner in februari de toen nog ongeslagen Joshua Culibao. Vorige week zou hij het opnemen tegen Thiago Moisés, maar hij testte positief op COVID-19.

Brok Weaver is ook een vechter die zijn contract via de Dana White’s Contender Series verdiende. In februari maakte hij zijn debuut tegen Rodrigo Vargas, die wist hij te winnen omdat Vargas gediskwalificeerd werd door een illegale knie. Vervolgens nam hij het in mei op tegen Roosevelt Roberts, dat gevecht verloor hij via een “rear naked choke”.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »