breaking news

Jairzinho Rozenstruik mogelijk toch snel tegen Francis Ngannou

March 25th, 2020 | by Redactie
Jairzinho Rozenstruik mogelijk toch snel tegen Francis Ngannou
UFC
0

Dana White heeft zojuist tijdens een live Instagram interview met ESPN verslaggever Brett Okamoto laten weten dat UFC 249, dat gehouden wordt op 18 april aanstaande, een totaal nieuwe kaart gaat worden. Naast het main event tussen Khabib Nurmagomedov en Tony Ferguson lijkt het er op dat de rest van de kaart niet helemaal in tact kan blijven. White vertelde aan ESPN dat hij er aan werkt om de partij tussen Jairzinho Rozenstruik en Francis Ngannou, die aanvankelijk aankomend weekend plaats zou vinden, alsnog door te laten gaan. 

Het Corona virus heeft de wereld in zijn greep. Overal zijn er diverse maatregelen genomen om het virus in te dammen. Zo worden grote sportevenementen als de Olympische Spelen en het EK voetbal een jaar verplaatst. Dit is echter geen reden voor de UFC om het gevecht tussen Khabib en Ferguson niet door te laten gaan. UFC-promoter Dana White doet er alles aan om dit gevecht, dat al viermaal eerder werd geannuleerd, hoe dan ook door te laten gaan. Nadat Las Vegas en New York al nul op rekest hadden gegeven lijkt het erop dat er nu wel een locatie is gevonden. Welke locatie dit is, gaf White nog niet prijs.

Echter is het heel lastig om alle vechters naar 1 locatie te krijgen in verband met diverse restricties voor buitenlandse vluchten. Daarom heeft Dana White aangegeven dat het aannemelijk is dat UFC 249 een kaart wordt met nieuwe en voorheen geannuleerde gevechten. Hierin noemde hij expliciet de partij tussen Ngannou en Rozenstruik.

Of dit allemaal daadwerkelijk gaat gebeuren is nog niet zeker. White hoopt zo spoedig mogelijk met definitief nieuws te komen.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Tweet 20

Comments are closed.