breaking news

Jahfarr en Jason Wilnis vechten in augustus voor andere organisatie

July 14th, 2020 | by Stefan Van Erp
Jahfarr en Jason Wilnis vechten in augustus voor andere organisatie
GLORY
0

Jahfarr en Jason Wilnis zullen op 28 augustus aanstaande hun rentree in de ring maken. De broers, die normaliter voor GLORY uitkomen, nemen nu deel aan de YAN Games in Praag. Dit is een Tsjechische organisatie die normaal gesproken alleen lokale vechters op de kaart hebben staan. Nu zagen zij echter een buitenkans omdat er omtrent GLORY veel aan de hand is op dit moment. 

De tegenstanders van de gebroeders Wilnis zijn nog niet bekend. YAN Games houdt op dit moment een online prijsvraag waarin volgers kunnen raden regen wie zij het op gaan nemen. Het wordt voor Jason Wilnis zijn eerste partij sinds zijn verlies tegen Donovan Wisse in oktober 2019. De voormalig GLORY kampioen in het middengewicht probeert in Tsjechië zijn vorm weer terug te vinden. Jason verloor 5 van zijn laatste 6 partijen. Kanttekening hierin is dat hij voornamelijk tegen wereldtoppers als Alex Pereira, Simon Marcus, Donovan Wisse en Yousri Belgaroui heeft gestaan.

Voor Jahfarr Wilnis geldt het zelfde. Ook hij verloor zijn laatste 2 partijen tegen respectievelijk D’angelo Marshall en Antonio Plazibat. Jahfarr is de voormalig Enfusion kampioen in het zwaargewicht en versloeg in zijn carriere onder anderen Jamal Ben Saddik tweemaal.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »