breaking news

Jack Shore treft Said Nurmagomedov op 4 september

July 11th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Jack Shore treft Said Nurmagomedov op 4 september
UFC
0

Bantamweights Jack Shore en Said Nurmagomedov gaan het op 4 september, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt Cageside Press. Het is nog niet officieel bekend waar het evenement zal plaatsvinden, maar Londen lijkt de beoogde locatie te zijn.

De ongeslagen Jack Shore debuteerde in 2019 bij de UFC. De Welshmen kwam over van Cage Warriors, waar hij de bantamweight kampioen was. In zijn eerste twee gevechten wist Shore zowel Nohelin Hernandez als Aaron Phillips, via een ‘rear naked choke’, te verslaan. In zijn meeste recente gevecht in april wist Shore, door Hunter Azure via een split decision te verslaan, zijn ongeslagen status te behouden.

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Said Nurmagomedov voor het laatst vocht. De Rus maakte in 2018 zijn debuut bij de UFC en vocht viermaal in die periode. Hiervan wist Nurmagomedov er drie te winnen, waarvan twee via een finish. Zijn enige verlies was, via een unanimous decision, tegen Raoni Barcelos. In zijn meest recente gevecht, in oktober vorig jaar, wist Nurmagomedov Mark Striegl knock-out te slaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »