breaking news

Jack Shore treft Hunter Azure tijdens UFC evenement op 10 april

February 13th, 2021 | by Marcel Dorff
Jack Shore treft Hunter Azure tijdens UFC evenement op 10 april
UFC
0

De Welshman Jack Shore maakt op 10 april aanstaande zijn opwachting in de Octagon. De ongeslagen vechter gaat het opnemen tegen de Amerikaan Hunter Azure in de Bantamweight divisie. Beide vechters ontmoeten elkaar op een nog later bekend te maken locatie. Cageside Press wist de partij te melden.

Jack Shore (MMA 13-0/UFC 2-0) is een MMA vechter uit Wales die na een ongeslagen amateur carrière van drie jaar in 2015 zijn debuut maakte bij de professionals. Shore debuteerde tijdens een Fight Night van de Cage Warriors organisatie. Echter werd Shore al snel bij de grote evenementen van Cage Warriors betrokken en was hij de posterboy voor de organisatie in Wales. Shore won zijn eerste zes gevechten voortijdig, en wist ook vervolgens de talentvolle Belg Ayton de Paepe te verslaan. Shore kreeg vervolgens te maken met voormalig UFC vechter Vaughan Lee. Shore ging voor het eerst naar de scorecards, maar won de partij wel via Unanimous Decision. In September 2018 versloeg Shore voor eigen publiek Weslley Maia en mocht hij in December 2018 voor de vacante Cage Warriors titel vechten tegen Mike Ekundayo. Shore won via KO in de derde ronde en pakte de titel. Shore verdedigde vervolgens vier maanden later met succes zijn titel door Scott Malone via Rear Naked Choke Submission in de derde ronde te finishen. Shore tekende vrij snel na dit gevecht bij de UFC en maakte uiteindelijk in September 2019 tijdens UFC Kopenhagen zijn debuut tegen Nohelin Hernandez. Shore won het gevecht via Rear Naked Choke Submission in de derde ronde en pakte eveneens de Performance of the Night bonus. Shore zou vervolgens worden gematch tegen Geraldo de Freitas in Maart 2020 tijdens UFC Londen. Echter werd het evenement in verband met COVID-19 gecanceld. Shore werd vervolgens in Juli 2020 gekoppeld aan Anderson Dos Santos. Echter moest Dos Santos verstek laten gaan nadat hij positief testte voor COVID-19. Hierdoor werd Aaron Phillips de tegenstander. Shore won de partij via Rear Naked Choke Submission in de tweede ronde. Vervolgens zou Shore in November 2020 gematcht worden tegen Khalid Taha. Echter moest Shore zich om onbekende redenen terugtrekken.

Embed from Getty Images

Hunter Azure (MMA 9-1/UFC 2-1) is een Amerikaanse MMA vechter die na een lange amateur carrière in 2017 zijn opwachting maakte bij de professionals. Azure staat bekend om zijn zeer sterke worstelgame. Na zijn eerste drie gevechten voortijdig en winnend te hebben afgesloten tekende Azure bij de LFA organisatie. Daar wist hij in 2018 zijn debuutgevecht te winnen tegen AJ Robb. Vervolgens vocht Azure nog tweemaal voor LFA in 2019. Zo werden Jaime Hernandez en AJ Schulz beiden verslagen. Hierop klopte de UFC aan bij Azure. Hij mocht meedoen aan het derde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Azure werd gekoppeld aan de eveneens ongeslagen Christian Ocon. Azure domineerde het gevecht de complete vijftien minuten. Dana White was onder de indruk en gaf Azure het contract bij de UFC. Azure maakte vervolgens in September 2019 zijn UFC debuut in Vancouver tegen Brad Katona. Azure won het gevecht via Unanimous Decision. Azure zou vervolgens vechten tegen Umar Nurmagomedov. Echter ging de partij niet door vanwege COVID-19. Uiteindelijk zou Azure vechten in Mei 2020 tegen Brian Kelleher. Ondanks een goede eerste en tweede ronde ging het mis voor Azure. Hij verloor via KO en was zijn ongeslagen status kwijt. In September 2020 wist hij die verliespartij recht te trekken. Via Unanimous Decision won hij van Cole Smith.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »