breaking news

Jack Shore krijgt opnieuw nieuwe tegenstander toegewezen voor gevecht op 4 september

August 26th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Jack Shore krijgt opnieuw nieuwe tegenstander toegewezen voor gevecht op 4 september
UFC
0

Een aantal dagen geleden kreeg Jack Shore te horen dat zijn gevecht met Said Nurmagomedov, wegens visum problemen bij Nurmagomedov, niet door kon gaan. Zviad Lazishvili werd Shore’s nieuwe tegenstander, maar ook dit gevecht moet, door een blessure van Lazishvili, afgelast worden. De UFC meldt dat Shore het nu op 4 september tegen Liudvik Sholinian zal opnemen.

De ongeslagen Jack Shore debuteerde in 2019 bij de UFC. De Welshmen kwam over van Cage Warriors, waar hij de bantamweight kampioen was. In zijn eerste twee gevechten wist Shore zowel Nohelin Hernandez als Aaron Phillips, via een ‘rear naked choke’, te verslaan. In zijn meeste recente gevecht in april wist Shore, door Hunter Azure via een split decision te verslaan, zijn ongeslagen status te behouden.

Liudvik Sholinian gaat zijn debuut bij de UFC maken. De Oekraïner vocht bijna twee jaar geleden voor het laatst, toen hij bij LXF de Japanner Yuma Horiuchi, via een split decision, wist te verslaan. Sholinian maakte in 2015 zijn debuut als professioneel MMA-vechter en stapte elf keer de kooi in. Zijn enige verlies was in 2018 tegen Sidemar Honorio, sindsdien is Sholinian bezig aan een winstreeks van vier gevechten.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »