breaking news

Jack Shore heeft in Zviad Lazishvili nieuwe tegenstander voor gevecht op 4 september

August 21st, 2021 | by Jamal Boussenaf
Jack Shore heeft in Zviad Lazishvili nieuwe tegenstander voor gevecht op 4 september
UFC
0

Jack Shore heeft voor zijn bantamweight gevecht op 4 september een nieuwe tegenstander gekregen. Hij zou het opnemen tegen Said Nurmagomedov, maar de Rus kan wegens visum problemen Amerika niet in. Nu neemt Shore het op tegen de debuterende Zviad Lazishvili. Adjarasport maakte dit bekend.

De ongeslagen Jack Shore debuteerde in 2019 bij de UFC. De Welshmen kwam over van Cage Warriors, waar hij de bantamweight kampioen was. In zijn eerste twee gevechten wist Shore zowel Nohelin Hernandez als Aaron Phillips, via een ‘rear naked choke’, te verslaan. In zijn meeste recente gevecht in april wist Shore, door Hunter Azure via een split decision te verslaan, zijn ongeslagen status te behouden.

Zviad Lazishvili gaat zijn UFC debuut maken. De ongeslagen Georgiër komt over van LFA, waar hij vorig jaar, door de ongeslagen Ricky Steele te verslaan, de LFA bantamweight titel wist te veroveren. Lazishvili was voor zijn tijd bij LFA actief in verschillende MMA-promoties in zijn thuisland, waar hij in totaal tien partijen vocht.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »