breaking news

Jack Shore en Khalid Taha treffen elkaar op 7 november

September 27th, 2020 | by Jamal Boussenaf
Jack Shore en Khalid Taha treffen elkaar op 7 november
UFC
0

Bantamweights Jack Shore en Khalid Taha gaan het op 7 november, in Las Vegas, tegen elkaar opnemen. Zo maakt Khalid Taha op social media bekend. Hiermee maakt Taha, na meer dan een jaar, zijn terugkeer in de octagon.

Jack Shore is nog ongeslagen in zijn MMA- en UFC carrière. De voormalig Cage Warriors bantamweight kampioen won tijdens zijn UFC debuut, in oktober 2019, van Nohelin Hernandez door middel van een ‘rear naked choke’. In juli nam hij het op tegen Aaron Phillips, die hij eveneens via een ‘rear naked choke’ versloeg. Hierdoor wist hij zijn laatste drie gevechten via dezelfde submission te winnen.

Khalid Taha maakte in 2018, tegen Nad Narimani, zijn UFC debuut. Dit gevecht verloor hij via een unanimous decision. Vervolgens zou hij het in hetzelfde jaar opnemen tegen Boston Salmon, maar doordat Taha een blessure opliep werd dit gevecht verplaatst. In 2019, tijdens UFC 236, stonden ze tegenover elkaar in de octagon. Taha kwam als winnaar uit de strijd, door Salmon via een TKO te verslaan. Vervolgens nam hij het een half jaar later, tijdens UFC 243, op tegen Bruno Silva. Die wist hij via een ‘arm triangle choke’ te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »