breaking news

Ismail Naurdiev verslaat Siyar Bahadurzada in Kopenhagen

September 28th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Ismail Naurdiev verslaat Siyar Bahadurzada in Kopenhagen
UFC
0

Ismail Naurdiev voerde zijn gameplan perfect uit tijdens UFC Fight Night 160 in Kopenhagen. Hij claimde een welverdiende beslissing tegen de Afghaans Nederlandse Siyar Bahadurzada. De jury beoordeelde de partij met een unanieme score van 30-26, 30-25, 30-25.

Welterweight vechters Siyar Bahadurzada en Ismail Naurdiev stonden afgelopen zaterdag op de prelims van de UFC debuutshow in de Deense hoofdstad. Beide vechters stapte de wereldberoemde Octagon in met een verliespartij bovenaan hun record. Naurdiev ‘The Austrian Wonderboy’ vocht na het verliezen van Chance Rencountre en ‘The Great’ Bahadurzada vocht na het verliezen van Curtis Millender.

Na het klinken van de bel begon het gevecht met een gevoelsproces. Beide vechters zochten naar openingen en analyseerde elkaars reactie. Nadat Bahadurzada per ongeluk met zijn vinger in het oog van Naurdiev prikte kwam de Oostenrijkse vechter door met enkele lowkicks. Verder wiste beide mannen enkele stoten te plaatsen.

In de tweede ronde wist Bahadurzada antwoord te geven op de trappen van Naurdiev. Dit zorgde ervoor dat Naurdiev zijn level veranderde om vervolgens te duiken naar een takedown. Eenmaal op de grond wist Naurdiev het sterkste wapen van Bahadurzada uit te schakelen.

https://twitter.com/UFCEurope/status/1177996384143843328

In de derde ronde bleef Naurdiev de dominantere vechter. Na verschillende trappen bracht hij het gevecht opnieuw naar de grond. Hier heeft Naurdiev veel punten gepakt om uiteindelijk een score te ontvangen van 30-26, 30-25, 30-25.

https://twitter.com/UFCEurope/status/1177997009170698247

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »