breaking news

Isis Verbeek blijft imponeren bij iKON FF, verslaat Dana Garcia in Mexico

April 3rd, 2021 | by Marcel Dorff
Isis Verbeek blijft imponeren bij iKON FF, verslaat Dana Garcia in Mexico
iKon FF
0

Isis Verbeek heeft wederom een zeer goede indruk achtergelaten bij de iKON FF organisatie. De Nederlandse die uitkomt voor Team Bigi Boy en American Top Team won vorige maand al haar eerste partij tegen Valerie Wong. Afgelopen nacht in Mexico kwam daar een tweede overwinning bij. Verbeek versloeg de op dat moment ongeslagen (3-0) Dana Garcia via een Rear Naked Choke/Neck Crank Submission aan het einde van de tweede ronde. Verbeek die uit het kickboksen komt liet een zeer complete game zien.

In de eerste ronde was het Garcia die probeerde de partij meerdere malen naar de grond te halen. Echter was de takedown defense van Verbeek zeer sterk. Verbeek had duidelijk de overhand in het staande gevecht en wist met snelle en goed geplaatste combinaties veel punten te scoren en ook het rechteroog van Garcia dicht te slaan. Aan het einde van de eerste ronde probeerde Verbeek een gesprongen knie te plaatsen bij Garcia. Dit mislukte aangezien Garcia, Verbeek opving en haar naar de grond haalde. Garcia deed weinig vanuit de guard positie, Verbeek daarentegen dreigde met een Triangle Choke. Uiteindelijk wist Verbeek de Mexicaanse van zich af te trappen en eindigde de ronde.

De tweede ronde vond veelal plaats in de clinch tegen de touwen aan. Garcia bleef proberen een takedown te forceren, echter wist Verbeek dit continu te pareren. Uiteindelijk wist Verbeek nog een aantal harde stoten te landen waaronder twee leverstoten die hard aankwamen bij Garcia. Garcia probeerde nogmaals voor een takedown te gaan aan het einde van de tweede ronde, maar liep op een stoot van Verbeek. Verbeek maakte van de gelegenheid gebruik om de rug te pakken van Garcia en de partij te finishen via Rear Naked Choke/Neck Crank Submission.

Een zeer sterke prestatie van de teamgenote van Jairzinho Rozenstruik met hoofdcoach Michael Babb en voormalig MMA kampioen King Mo in haar corner. Verbeek heeft nu een MMA record van 2-1 en lijkt per wedstrijd steeds grotere stappen te maken in het MMA.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »