breaking news

Is het einde van Arlovski’s carrière in zicht?

June 19th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Tijdens UFC Fight Night 111 stond de Wit-Russisch MMA-vechter Andrei Arlovski opnieuw op het canvas om te strijden voor de winst. The Pit Bull mag zich intussen een UFC veteraan noemen omdat hij al sinds UFC 28 deel uit maakt van de promotie. Na een tussenstap bij promoties als Affliction, Strikeforce en World Series of Fighting leek Arlovski weer klaar te zijn voor het goud. Echter was zijn winningstreak maar van duur.

Afgelopen 17 juni wist tegenstander Marcin Tybura de jury te overtuigen de sterkste te zijn. Arlovksi ontving hier zijn vijfde verliespartij op rij. Eerder waren Francis Ngannou, Josh Barnett, Alistair Overeem en Stipe Miocic hem ook te sterk af.

Het zullen een aantal interessante weken of maanden woorden voor zowel Arlovski als de promotie. Beide partijen zullen ongetwijfeld met elkaar om de tafel zitten om te praten over de toekomstplannen. Arlovski heeft nog geen signalen gegeven over eventuele afscheidspartijen. Wil de voormalige Heavyweight kampieon het elders proberen? De tijd zal het leren.

Andrei Arlovski verliest van Marcin Tybura in Singapore.

Tijdens voorafgaande interview vertelde Arlovksi nog niet klaar te zijn met de sport. Hij hoopte zijn losingstreak te verbreken om zich te bewijzen voor het publiek.

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws.

Comments are closed.

Translate »