breaking news

Interview Rico Verhoeven: “Iedereen zegde af”

May 19th, 2017 | by Stefan Van Erp
Interview Rico Verhoeven: “Iedereen zegde af”
GLORY
0

Wij spraken GLORY Heavyweight kampioen Rico Verhoeven in aanloop naar zijn partij tegen Ismael Lazaar morgen tijdens GLORY 41 in Den Bosch. We vroegen hem onder meer naar Saki, Bonjasky en zijn toekomst in MMA. Check hier het interview: 

Rico Verhoeven (50-10) vocht zijn laatste partij tijdens GLORY 36 op 10 december 2016 in Oberhausen. In een gevecht dat niet voor de titel ging won Verhoeven via een TKO in de tweede ronde nadat zijn tegenstander Badr Hari op moest geven met een blessure. Verhoeven is in het bezit van de GLORY Heavyweight titel sinds 2014. Hij won destijds via een Unanimous Decision tegen de Roemeen Daniel Ghiță. Daarna verdedigde Verhoeven vijfmaal succesvol zijn titel. Deze keer hoeft hij dus niet zijn titel in de waagschaal te leggen voor zijn gevecht met Lazaar

Ismael Lazaar (30-2-2) is een 26-jarige Heavyweight die uitkomt voor Marokko. Lazaar maakte furore in Enfusion waar hij in 2014 de titel pakte. Lazaar won in zijn carrière onder anderen tegen Andrew Thomson, Thomas Vanneste en Daniel Sam. Een debuut tegen de huidige GLORY kampioen verraste vriend en vijand. Lazaar zal daar echter lak aan hebben en zijn win streak voort willen zetten.

Check hier het interview met Rico Verhoeven:

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »