breaking news

Interview Hesdy Gerges: “Ik had niet verwacht dat hij af ging haken”

May 19th, 2017 | by Stefan Van Erp
Interview Hesdy Gerges: “Ik had niet verwacht dat hij af ging haken”
GLORY
0

We spraken Hesdy Gerges in aanloop naar zijn partij tegen Tomas Hron op GLORY 41 in Den Bosch. Gerges zou in eerste instantie vechten tegen Chi Lewis-Parry maar deze haakte geblesseerd af.

Hesdy Gerges (49-18-1) is een echte veteraan in de sport en begon zijn professionele carrière in 2003. Hij heeft inmiddels 68 partijen gevochten en van zijn 49 overwinningen er 23 op KO gewonnen. De 33-jarige Gerges staat voor een belangrijk gevecht in zijn carrière. Zijn laatste 3 partijen gingen verloren waaronder tweemaal via een zeer controversiële Split Decision. Gerges heeft vanaf januari alles opzij gezet om zijn volgende partij te winnen. Hij was helemaal klaar om het op te gaan nemen tegen Lewis-Parry in Brussel. Gerges ging direct weer in trainingskamp om zich klaar te stomen voor GLORY 41. Nu dus in de wetenschap dat niet Lewis-Parry zijn tegenstander is maar Tomas Hron.

Tomas Hron (81-17-3) is een 35 jarige Tsjech die voor veel verschillende organisaties heeft gevochten. Hij vocht onder anderen voor Enfusion waar hij tijdens het Heavyweight tournament de finale haalde en verloor van Martin Pacas. Hron vocht eenmaal eerder voor GLORY. Dit was in 2014 tijdens GLORY 14 in Zagreb. Hron versloeg de Belg Kirk Krouba destijds via een Unanimous Decision. Hron zit in een win-streak van 3 partijen waarvan hij zijn laatste vocht in oktober vorig jaar in Praag. Hron wist van zijn 81 overwinningen 26 maal via een TKO/KO te winnen.

Check hier het interview met Hesdy Gerges:

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »