breaking news

Interim titelgevecht tussen Norman Parke en Marian Ziolkowski tijdens KSW 50

June 28th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Interim titelgevecht tussen Norman Parke en Marian Ziolkowski tijdens KSW 50
KSW
0

De UFC veteraan Normal Parke krijgt een nieuwe kans om het KSW (Konfrontacja Sztuk Walki) goud te bemachtigen. Hij vecht op 14 septemberctegen Marian Ziolkowski in Londen tijdens KSW 50. Dit zal de derde keer zijn dat de Poolse organisatie afreist naar Engeland.

Powered by Aiki Budo.

Parke (27-6-1) kreeg al eerder de kans om te vechten voor het goud. Zo maakte hij zijn introductie tijdens een titelgevecht tegen Mateusz Gamrot maar verloor dit met een unanieme beslissing. Met vier overwinningen op rij krijgt hij nu een tweede kans.

Zijn tegenstander is de 28-jarige Ziolkowski (21-7-1). Deze vechter is bekend voor zijn partijen bij PLMMA en Fight Exclusive Night. Hij maakte vorig jaar zijn introductie bij KSW en heeft sinds dien gewonnen van Grzegorz Szulakowski en Gracjan Szadziński.

Ziolkowski: “Fighting for the belt was my dream and now it has become a reality. After winning my last two fights I proved that I am the one to fight for the belt and when I become KSW champion my plan is to defend the belt as long as I can and clean out the lightweight division.”

Parke vs. Ziolkowski is niet het enige titelgevecht van de avond. Zo staan de Heavyweight KSW kampioen Phil De Fries (17-6) en de Light-Heavyweight KSW kampioen Tomasz Narkun (16-3) ook ingeroosterd op de kaart. De promotie heeft hiervoor nog geen tegenstander genoemd.

Het grote KSW 39:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »