breaking news

Impa Kasanganay treft Carlston Harris op 18 september

June 30th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Impa Kasanganay treft Carlston Harris op 18 september
UFC
0

Een middleweight gevecht is toegevoegd aan de UFC Fight Night dat op 18 september zal plaatsvinden. MMA Fighting meldt dat Impa Kasanganay het dan tegen Carlston Harris in Las Vegas zal opnemen.

Impa Kasanganay maakte, na twee deelnames aan de Dana Whites Contender Series, bijna een jaar geleden zijn debuut bij de UFC. Hij debuteerde tegen Maki Pitolo, die hij via een unanimous decision wist te verslaan. In zijn tweede gevecht werd Kasanganay, in wat werd verkozen tot ‘Knock-Out of the Year’, door Joaquin Buckley knock-out getrapt. Maar hij herpakte zich goed. In het gevecht dat daarop volgde, wat eveneens zijn meest recente gevecht was, wist Kasanganay Sasha Palatnikov, via een ‘rear naked choke’, te verslaan.

Carlston Harris maakte afgelopen mei zijn debuut bij de UFC. En dat deed de voormalig Brave CF welterweight kampioen met succes. Harris nam het op tegen Christian Aguilera en wist hem in de eerste ronde, via een ‘anaconda choke’, te submitten. Hiermee wist hij een ‘Performance of the Night’ te verdienen. Harris wist zijn laatste vier gevechten allemaal via een finish te winnen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »