breaking news

Ilias Ennahachi krijgt titelgevecht aangeboden tijdens ONE Championship debuut + meer

July 18th, 2019 | by Redactie
Ilias Ennahachi krijgt titelgevecht aangeboden tijdens ONE Championship debuut + meer
ONE Championship
0

De Marokkaanse Nederlander Ilias Ennahachi zal op 16 Augustus 2019 zijn debuut gaan maken voor de ONE Championship organisatie. Ennahachi krijgt tijdens zijn debuut meteen de kans om de ONE Championship Flyweight Kickboxing titel te winnen. Ennahachi treft kampioen Petchdam Petchyindee Academy in de Impact Arena te Bangkok, Thailand. Eveneens staan de twee halve finales van het Kickboxing Featherweight toernooi op het programma en maakt ONE Kickboxing en Strawweight Kampioene Stamp Fairtex haar opwachting in het MMA.

Lees hieronder meer info.

ONE Championship Flyweight Kickboxing Titlefight

Petchdam Petchyindee Academy won tot dusver al zijn vier gevechten voor de organisatie. Tijdens zijn laatste gevecht won hij de ONE Kickboxing Flyweight titel door Elias Mahmoudi via Technical Decision te verslaan (Mahmoudi kon niet meer verder nadat Petchdam hem per ongeluk in het kruis trapte, hierdoor werd naar de scorecards gegaan. Het was op dat moment al de vijfde ronde). Ilia Ennahachi is pas 23 jaar en wordt gezien als een van de allergrootste talenten in het hedendaagse kickboksen. De Enfusion kampioen mag nu meteen tijdens zijn debuut gaan laten zien waarom ONE Championship zoveel vertrouwen in hem heeft. Ennahachi won liefst 34 van in totaal 37 gevechten.

ONE Championship Featherweight Kickboxing Grand Prix

De Featherweight Grand Prix zal ook zijn doorstart vinden op 16 Augustus. De Italiaan Giorgio Petrosyan treft de Thai Jo Nattawut in de eerste halve finale. Het is een gevecht waar veel liefhebbers naar uitkijken. Aan de andere kant staan volgens kenners twee verrassingen. Zo versloeg Samy Sana de Thai Yodsanklai Fairtex in de vorige ronde en neemt hij het in de halve finale op tegen Dhzabar Askerov. Askerov versloeg op zijn beurt de Duitser Enriko Kehl. De winnaars van de halve finales vechten in Oktober in Japan voor de wereldtitel.

Fan’ Favourites

ONE Championship Kickboxing en Muay Thai Atomweight Kampioene Stamp Fairtex gaat voor de tweede maal op MMA regels vechten. Stamp treft KO specialiste Asha Roka. Eveneens keert ook Thanh Le terug, hij treft voormalig kampioen Kotetsu Boku. Tot slot maakt ook voormalig kampioen Alex Silva zijn opwachting tegen Stefer Rahardian.

De overige partijen.

MMA
– Yusup Saadulaev vs. Shuya Kamikubo
– Chan Rothana vs. Gustavo Balart
– Zhai Zhi Kang vs. Paul Lumihi
– Hexigetu vs. Ramon Gonzalez
Muay Thai
– Lerdsila Phuket Top Team vs. Savvas Michael
– Bangpleenoi Petchyindee Academy vs. Yohann Fairtex Drai
– Alaverdi Ramazanov vs. Ognjen Topic

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »