breaking news

Ilias Ennahachi en Regian Eersel verdedigen ONE Championship titels tijdens Fists of Fury evenementen

February 3rd, 2021 | by Marcel Dorff
Ilias Ennahachi en Regian Eersel verdedigen ONE Championship titels tijdens Fists of Fury evenementen
ONE Championship
0

ONE Championship heeft zojuist middels een persbericht het ONE Championship: Fists of Fury evenement bekend gemaakt. Deze evenementen zullen worden opgedeeld in drie gedeeltes. Tijdens het Main Event van het eerste gedeelte op 26 februari zal de Marokkaanse Nederlander Ilias Ennahachi terugkeren bij de organisatie. De Kickboxing Flyweight kampioen gaat zijn titel verdedigen tegen Superlek Kiatmoo9. Voor Ennahachi wordt dit zijn derde partij voor de organisatie en zijn tweede titelverdediging. Superlek zal echter een geduchte tegenstander zijn. De Thai won al zijn vier partijen voor de organisatie.

Ook zien we tijdens het Co-Main Event een absolute legende zijn opwachting maken. Giorgio Petrosyan kruist de degens met Davit Kiria in de Kickboxing Featherweight divisie.

Regian Eersel maakt tijdens het derde evenement zijn opwachting. De partij zal dus eveneens op 26 februari worden gevochten echter zal deze pas op 19 maart (!!) worden uitgezonden. De ONE Kickboxing Lightweight kampioen verdedigt zijn titel tegen Islam Murtazaev.

Bekijk hieronder de evenementen line-up tot dusver.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »