breaking news

Ierse ster James Gallagher vs. Jeremiah Labiano voor Bellator Dublin

August 9th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Ierse ster James Gallagher vs. Jeremiah Labiano voor Bellator Dublin
Bellator MMA
0

Het is aan de Ierse superster James Gallagher en de Amerikaanse Jeremiah Labiano om het main event te vervullen van het Bellator MMA evenement dat op 10 november georganiseerd gaat worden in Dublin, Ierland. Het is aan de 3Arena om de promotie te ontvangen voor een spectaculair evenement. Bellator MMA en BAMMA zullen voor de derde keer samenwerken.

James Gallagher (MMA 6-0/Bellator 3-0) wordt gezien als een van de grootste talenten in de Bellator MMA Featherweight divisie. Gallagher maakte in 2016 zijn debuut voor de organisatie nadat hij van het Britse BAMMA overkwam. Tijdens zijn debuut in Londen voor Bellator MMA nam Gallagher het op tegen Mike Cutting. Gallagher won via Unanimous Decision. Hierna stond Gallagher gepland tegen zijn aankomende tegenstander Kirill Medvedovsky. Echter plande Bellator MMA een evenement later dat jaar in Dublin. Bellator MMA wilde uiteraard Gallagher op die card, dus haalde ze de Ier van het gevecht tegen Medvedovsky in Israël. Gallagher nam het op tegen Anthony Taylor voor zijn thuispubliek. Vroeg in de derde ronde wist Gallagher het gevecht te beslissen via een Rear Naked Choke Submission waardoor Gallagher ongeslagen bleef.

De Ier keerde eerder dit jaar terug tijdens Bellator 173 in Dublin, Ierland. Het gevecht tegen Medvedovsky werd opnieuw ingepland. Gallagher had weinig moeite met de Israëliër en finishte het gevecht via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde. Vervolgens volgde trashtalk over en weer met de eveneens ongeslagen AJ McKee op social media. Echter kreeg Gallagher vervolgens Chinzo Machida op zijn pad. Met bijna 20 jaar verschil in leeftijd, wist hij zijn partij te stoppen voor de bel.

Jeremiah Labiano is een 30-jarige vechter uit Hayward, Californië, Amerika. Bij zijn gym Crispim BJJ Barra Brothers heeft hij een professioneel record weten te halen van elf om vijf. drie partijen zijn hier beëindigd door middel van een knock-out, vier met submission en vier partijen zijn er gewoon met een beslissing. ‘The Kid’ heeft drie keer eerder gevochten voor de Bellator MMA promotie, hij won zijn debuut van Alvin Cacdac maar verloor vervolgens van Josh San Diego. Later wist hij Vince Murdock te verslaan met een beslissing.
Labiano heeft tussendoor uitstapjes gemaakt naar promoties als CFC, PXC en TPF.

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws! Wil jij gratis naar UFC: Rotterdam? Doe dan mee aan onze winactie!

Comments are closed.

Translate »