breaking news

Ian McCall en Neil Seery opnieuw ingeroosterd

December 14th, 2016 | by Lennart Van Arendonk

Ian McCall pakt zijn vijfde kans. Na verschillende annuleringen in zijn gevechten tegen onder andere Justin Scoggins en Ray Borg en het annuleren van Ian McCall vs. Neil Seery in belfast, Noord-Ierland proberen ze het opnieuw. Het is aan McCall om de Ierse Seery voor de laatste keer te begroeten in de Octagon. Hij zal na dit gevecht stoppen met het wedstijdvechten.

Het zit de 32-jarige Flyweight vechter Ian McCall niet mee. Al meerdere keren heeft hij voor niks hard getraint, het afgesproken gewicht gehaald en afgerezen naar het land van gevecht. Het begon op 8 augustus 2015, Ian McCall moest eind juli het gevecht met een blessure afzeggen. Hij was niet in staat om op te vechten tegen Dustin Ortiz tijdens UFC Fight Night 73. Willie Gates viel voor hem in. Een jaar later stond McCall ingeroosterd om te vechten tegen Justin Scoggins tijdens UFC 201, maar slechts twee dagen voor het evenement kondigde Scoggins aan het afgesproken gewicht niet te halen. het gevecht is vervolgens geannuleerd in van de kaart gehaald. McCall kreeg een nieuwe tegenstander aangewezen op het evenement UFC 203. Helaas kreeg tegenstander Ray Borg drie dagen voor het evenement een slechte bacterie binnen en moest de kaart gedwongen verlaten. Ditzelfde gebeurde ook bij Ian vlak voor zijn optreden in Noord-Ierland. Nu dit allemaal achter de rug is, hoopt hij nu op een goed verloop.

Neil Seery is een Ierse MMA vechter die momenteel nog actief is in de Flyweight divisie van de UFC. Hij maakte zijn professionele debuut in 2005 en heeft voor organisaties als BAMMA, Cage Warriors en RINGS gevochten. Seery is de oud Cage Warriors Flyweight kampioen.
Met een record van 16 om 12 heeft Seery besloten om zijn handschoenen op te hangen. Na een recente verliespartij tijdens UFC: Rotterdam sluit hij zijn loopbaan af in Brooklyn, New York.

nodig

Leave a Reply

Translate »