breaking news

Hubert Geven knokt met blote vuisten naar de finale

November 17th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Hubert Geven knokt met blote vuisten naar de finale
Boksen
0

Foto: Hubert Geven MMA

Afgelopen zaterdag 16 november 2019 ontving de Indigo O2 arena van Londen de organisatie Bare Knuckle Boxing (BKB). Tijdens dit evenement stapte de Nederlandse Hubert Geven op het canvas om zonder handschoenen te knokken tegen Mark Rawes.

Met een gewicht van 74 kilogram stond Geven op het canvas. Na partijen met de bekende MMA handschoenen probeerde hij het nu eens zonder. Dit deed hij met succes. Zijn winst gaf hem een toegangsticket naar de finale.

Het toernooi is begonnen met acht vechters. Afgelopen zaterdag hebben twee halve finalisten zich naar de finales gevochte. Uiteindelijk blijft de kampioen staan. Geven sprak met het Algemeen Dagblad en gaat uit van de winst: “Het is nu een leuk moment om het te proberen zonder handschoenen. Mijn bedoeling is dit toernooi te vechten en als ik het win, wil ik ook mijn titel verdedigen. Daarna stop ik er mee en richt ik mij weer volledig op MMA. Dit is een klein uitstapje.”

Ook Jack ‘Smudger’ Smith plaatste zich in de finale. Hij verloeg de Schotse ‘Smudger’ Smith na het vechten van de volle rondes. Dit zal dan ook de volgende tegenstander worden voor Geven.

https://www.facebook.com/BKBofficialpage1/videos/2435120266735868/

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »