breaking news

Holly Holm vs. Irene Aldana is het Main Event op 3 oktober

August 16th, 2020 | by Marcel Dorff
Holly Holm vs. Irene Aldana is het Main Event op 3 oktober
UFC
0

Een gevecht tussen voormalig UFC bantamweight kampioene Holly Holm en Irene Aldana is door de UFC opnieuw geboekt. Beide vrouwen zouden het op 1 augustus al tegen elkaar opnemen. Destijds moet Aldana in verband met een positieve COVID-19 test afzeggen. Nunis de partij opnieuw ingepland voor het Main Event op 3 oktober op een nog nader bekend te maken locatie.

Holm vocht in januari eerder dit jaar, tijdens UFC 246, voor het laatst. Ze versloeg voormalig titeluitdaagster Raquel Pennington, na drie rondes, via een unanimous decision. Daarvoor verloor “The Preacher’s Daughter” van huidig bantamweight en featherweight kampioene Amanda Nunes, in een poging om de bantamweight titel terug te winnen.

Aldana is aan een sterke reeks bezig. Ze verloor haar eerste twee partijen in de UFC, maar won sindsdien vijf van haar laatste zes gevechten. In die periode verloor ze van Raquel Pennington via een split decision. Haar laatste gevecht won ze op spectaculaire wijze. Zo sloeg ze de Braziliaanse Ketlen Vieira tijdens UFC 245 in de eerste ronde knock-out. Dit leverde haar de “Performance of the Night” bonus op.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »